Activitats

Festes d’aniversari

Si voleu celebrar l’aniversari dels més petits d’una manera diferent ja ho teniu!! A Gravetat Zero us ho posem molt fàcil, jocs d’iniciació a la escalada, “minicompe” de bloc i sobretot molta musica!!

Extraescolars Els vostres fills els hi agrada enfilar-se per tot arreu? Tenen una energia incombustible? A Gravetat Zero volem ensenyar als petits a conèixer l’escalada com un esport on el companyeris-me i l’esforç personal pert aconseguir nous reptes juguen i ajudant als companys és el més important. Els dies d’activitats son els Dilluns i Dimecres de 17:30 ha 18:45. Batejos d’escalada Si voleu tenir un primer contacte amb el món dels escaladors no dubteu a gaudir d’una primera experiència amb nosaltres, amb aquesta activitat diferenciarem l’escalada esportiva de l’escalada en bloc, coneixerem el material necessari per escalar, els nusos bàsics per encordar-nos i els moviments per progressar. Grups d’entrenament La millor manera d’aprendre i gaudir d’aquest esport amb més companys!! Amb els grups d’entrenament volem donar l’oportunitat a principiants i a escaladors amb més experiència a evolucionar conjuntament amb els altres companys amb el guiatge d’un entrenador.

Entrenament personal És un entrenament destinat a escaladors amb experiència que no necessitin d’una atenció personalitzada, ja que el seguiment és a través d’unes fitxes que prepara l’entrenador.

 

1 Comentario

  1. Roberto julio 13, 2012

    me gusta mucho como esta explicado.

© 2017 GravetatZero

Tema de Anders Norén