P1050673

Benvolguts,

Ens dirigim a vosaltres per a presentar-vos Gravetat Zero Sala d’Escalada, una organització creada a Terrassa, on realitzem programes educatius d’aventura i escalada. 

Gravetat Zero es va fundar l’any 2012 com a club d’escalada, rocòdrom i boulder.

Desenvolupem programes per ensenyar a joves les habilitats tant físiques com psíquiques per gaudir de l’escalada indoor, aprendre a escalar i a adquirir seguretat en aquest esport.

L’escalada indoor, es realitza sobre plafons i estructures escalables, equipades amb preses per a mans i peus, cordes de seguretat i matalassos esportius per esmorteir les caigudes. Els joves coneixeran els nusos i el material específic, millorant amb jocs la psicomotricitat, la memòria i l’equilibri. Aquests tipus d’escalada és la que oferim nosaltres.

Està demostrat que l’escalada com activitat, ajuda a la cohesió de grup. Aplicant la idea de que el desenvolupament del caràcter és tant important com el que s’aconsegueix  acadèmicament, Gravetat Zero, vol ser referent en la pràctica de l’aprenentatge a través de l’experiència. 

Les nostres instal·lacions disposa’n de 500 m2 escalables, té unes 8.000 preses i presenta volums, formes de parets verticals, diedres i desploms. L’estructura permet recorre tots els nivells de dificultat i varietat de tècniques.

Es poden realitzar totes les pràctiques de maniobres amb corda, auto rescat i progressió amb diferents inclinacions.

Com a líders de rocòdroms a la ciutat de Terrassa, oferim activitats dirigides als vostres alumnes, ja siguin d’un dia o bé d’activitats més complertes.

Els preus per nen/a, son de 7 euros mes IVA.

Ens trobem al centre de la ciutat de Terrassa, al carrer Sant Gaietà, 52.

Telèfon: 669 330 180.

Us hi esperem!